Termeni si conditii

Aceste Conditii Generale, care includ prin aceasta referinta toate regulile, procedurile si procesele care pot fi publicate pe site-ul SITE FIRMA, constituie un contract intre toti vizitatorii si utilizatorii site-ului www.pastiladecap.ro (asa cum este definit mai jos) si Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, cu sediul social in Curtea de Arges, Str. Unirii, Bl Z7, sc B, ap 19, jud Arges, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul F03/657/2011,
CUI: 28450404.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, trebuie sa opriti imediat utilizarea acestui site Web.

Cine suntem noi?

Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala detine si opereaza o platforma cu servicii de consiliere de dezvoltare personala online, cu acces liber (www.pastiladecap.ro ).

Acesti termeni si conditii acopera orice utilizare a site-ului web detinut de Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, indiferent daca sunteti inregistrat sau nu.

Cand utilizati Pastila de cap in conformitate cu aceste conditii, aveti dreptul sa utilizati functiile disponibile, cu exceptia acelor facilitati unde accesul este restrictionat sau conditionat.

Trebuie sa respectati toate drepturile de autor si anunturile similare!

In calitate de proprietar / administrator al site-ului Pastila de cap, ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Confidentialitate, date personale si cookie-uri

Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala se supune respectarii legislatiei romane si UE privind confidentialitatea si protectia datelor si sa aplice principiile procedurilor transfrontaliere de protectie a datelor recunoscute.

Prin utilizarea site-ului nostru, confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu Politicile de confidentialitate ale Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala si ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. in conformitate cu aceste declaratii.

In particular, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. de catre Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala si contractorii sai, precum si cu datele detinute de Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala in afara Romaniei si a Uniunii Europene.

Proprietatea site-ului web si a continutului site-ului Pastila de cap (www.pastiladecap.ro ) este proprietatea Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala

Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul Pastila de cap, in interes personal si de informare si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Pastila de cap fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin de acord cu cele mai sus mentionate.

Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala este proprietarul site-ului sau web (pastila de cap), al software-ului care constituie aceste site-uri web si al tuturor drepturilor de autor si altor drepturi de proprietate intelectuala din aceste bunuri.

Licente acordate de autori si de alti contribuitori

Reproducerea integrala sau partiala a unui articol este conditionata de respectarea practicilor academice de atribuire obisnuite, care trebuie respectate cu strictete in plus fata de cerintele CC-BY.

Licenta CC-BY nu va da dreptul sa reproduceti sau sa publicati continut de pe www.pastiladecap.ro in orice forum (online sau nu) care sustine orice punct de vedere politic, religios, anti-religios, rasist, extremist, violent sau lipsit de respect. Va angajati sa eliminati orice astfel de continut din orice astfel de forum imediat, la cererea www.pastiladecap.ro, in cazul in care continutul a fost postat de catre sau pentru tine.

De asemenea, este posibil sa nu reproduceti niciun continut de pe site-urile noastre pentru a denigra www.pastiladecap.ro.

Sunteti de acord ca oricine viziteaza site-urile web Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala poate copia si re-posta continutul dvs. in mod liber, fara permisiune si fara nici o taxa, sub rezerva doar cerintelor de citare. Acest lucru este supus prevederilor privind materialele tertilor.

Disponibilitate; Virusi si atacuri; Bugs si erori

Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala nu promite ca siteul sau functionalitatea acestuia, nici alte aplicatii, widget-uri sau alte modalitati de accesare a serviciilor Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala vor fi disponibile cu uptime de 100%. Site-ul web poate sa nu fie disponibil pentru intretinere sau upgrade-uri, pentru care Stoian Ruxandra Intreprindere IndividualaA va incerca sa ofere o notificare rezonabila, si poate suferi caderi neasteptate. Ne straduim sa evitam erorile prin intretinerea activa, dar nu garantam ca site-ul web va fi fara erori.

Disponibilitatea constanta sau pe termen lung a diferitelor facilitati si servicii furnizate de Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala nu este garantata. Serviciile pot fi actualizate, imbunatatite, modificate, reduse sau retrase. Nu suntem responsabili pentru retragerea oricarui serviciu sau functionalitate.

Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala va folosi instrumentele adecvate pentru a incerca sa minimizeze atacurile de orice fel, dar nu garanteaza faptul ca site-ul sau legaturile postate de utilizatori vor fi libere de virusi de la terti si de alte programe software terta parte.

Proprietate si drepturi

Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala este, de asemenea, singurul detinator sau licentiat al tuturor drepturilor de autor si altor drepturi de proprietate intelectuala in software-ul care constituie site-ul sau web. Permisiunea dvs. de a utiliza site-ul web www.pastiladecap.ro este limitata la utilizarea site-ului respectiv in scopuri legale in Romania respectarea acestor conditii si a oricaror alte conditii sau reguli puse in aplicare de www.pastiladecap.ro. Toate drepturile asupra oricaror materiale de autor care apartin Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala sunt rezervate.

Activitati interzise

Urmatoarele activitati sunt interzise pe site-ul web al Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala si pot duce la suspendarea sau incetarea inregistrarii dvs., pe care Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala isi rezerva in mod expres dreptul de a face si in cazul in care sunteti obligat sa va despagubiti Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala asa cum se prevede in aceste conditii.

Orice colectare automata sau robotica a datelor, rasturnarea sau accesarea cu crawlere a site-ului Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala pentru date de orice fel
Deghizarea identitatii dvs. atunci cand interactionati in vreun fel pe site-ul www.pastiladecap.ro
Orice activitate care este destinata sau este susceptibila de a aduce vreun prejudiciu sau prejudiciu Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, oricarui furnizor Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala sau oricaror utilizatori ai facilitatilor Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala
Orice incercare de a copia sau inversa codul care formeaza site-ul sau oricare dintre functionalitatile acestuia orice act care intentioneaza sau poate provoca daune oricarui site Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, disponibilitatea acestuia pe internet, software-ul sau reputatia acestuia, inclusiv (dar fara a se limita la) atacuri de negare a serviciilor.
Incarcarea sau plasarea pe orice site web Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala sau pe orice site pe care il furnizeaza Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala , orice virus sau alt cod daunator sau nedorit.
Orice activitate frauduloasa, daunatoare sau ilegala
Orice incercare de a obtine acces neautorizat la bazele de date sau alte resurse ale Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala sau ale furnizorilor sai.
Detasarea sau conectarea la orice continut care nu respecta in toate privintele cerintele de continut stabilite in aceste conditii.
Detasarea oricarei alte informatii personale sensibile a oricarei alte persoane fara consimtamantul explicit informat al acelei persoane.
Reproducerea, duplicarea, copierea sau revanzarea oricarei parti a oricarui site web Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este permis in mod expres de aceste conditii.

Acces Mobil

Cand accesati siteul web Pastila de cap, de Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, prin intermediul unui dispozitiv mobil, aveti in vedere faptul ca furnizorul dvs. poate sa se taxeze pentru utilizarea datelor.

Incalcarea drepturilor dvs.

Credem in respectarea drepturilor acordate prin lege si a celor acceptate in mediul academic. Daca credeti ca drepturile dvs. au fost incalcate, va rugam sa ne contactati la adresa: contact@pastiladecap.ro

Modificarea conditiilor

Aceste Conditii si alte conditii si reguli ale www.pastiladecap.ro vor fi modificate periodic. Amendamentele vor fi comunicate in maniera (modalitatile) care apar cel mai adecvat pentru Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala. Modificarile au efect asupra faptului ca aceasta comunicare va este pusa la dispozitie, indiferent daca sunteti sau nu autentificata pentru a primi informatiile.

DISCLAIMER

Desi in fiecare moment se fac eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului www.newmoon.ro, ori a serviciilor aparute sub egida Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, www.pastiladecap.ro . Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca NUME FIRMA va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

La cererea Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Nicio prevedere a acestor conditii pentru utilizarea site-ului nu limiteaza sau exclude sau nu poate fi interpretata ca intentionand sa limiteze sau sa excluda raspunderea Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala pentru neglijenta grava (asa cum este definita de legislatia romana) sau pentru incalcarea deliberata sau pentru orice alta chestiune pentru care, prin lege, raspunderea nu poate fi limitata sau exclusa.

Termen limita pentru introducerea reclamatiilor

Orice reclamatie impotriva Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala trebuie sa fie adusa in termen de un an de la data la care ati luat cunostinta de existenta acestei afirmatii.

Neindeplinirea drepturilor

Nicio neindeplinire a unui drept nu constituie o renuntare la incalcarea ulterioara a unei promisiuni de a nu aplica acest drept.

Nicio alocare de drepturi, obligatii.

Nu puteti sa va atribuiti niciunul dintre drepturile sau obligatiile dvs. in niciun aspect al relatiei dvs. cu Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu serviciile oferite de Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@pastiladecap.ro. Orice conflict aparut intre clientii Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Forta majora

Nici dumneavoastra, nici NUME FIRMA nu sunteti/nu suntem raspunzator pentru neindeplinirea obligatiilor din cauza unor circumstante care nu depasesc controlul rezonabil al partii afectate, dar si Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala se angajeaza sa ia toate masurile rezonabile pentru a limita durata si efectul acestor circumstante si pentru a gasi alte modalitati de a va indeplini obligatiile.

Legea aplicabila si jurisdictia

Acordul dvs. cu Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala , inclusiv aceste conditii si toate celelalte aspecte mentionate mai sus, este reglementat exclusiv de legile Romaniei si GDPR. Dumneavoastra si Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala sunteti de acord sa cautati cu buna-credinta sa rezolvati orice disputa prin discutii, negociere si mediere de buna credinta inainte de a ajunge la un litigiu. Orice litigiu nerezolvat va fi supus jurisdictiei exclusive a instantelor din LOCALITATE , Romania. NUME FIRMA nu accepta nicio alta jurisdictie, cu exceptia cazului in care se convine altfel explicit in scris. Veti fi de acord cu orice actiune luata de noi pentru a va opri sau impiedica sa introduceti o actiune care incalca aceasta clauza si sa ne despagubiti pentru costurile noastre in a initia o astfel de actiune.

Termenii si conditiile acestui site web detinut de Stoian Ruxandra Intreprindere Individuala, au intrat in vigoare incepand cu ianuarie 2022.