Salut! Sunt Ruxandra Stoian si ma bucur sa te cunosc!

Daca esti aici inseamna ca vrei sa pornesti pe drumul cunoasterii de sine si daca tot vorbim de cunoastere, am sa-ti vorbesc putin despre mine.

In prezent sunt Consilier de dezvoltare personala, Consilier psihologic si educationat, Psihoterapeut integrativ in formare, cu studii de specializare in terapie cognitiv comportamentala. 

Am inceput proiectul psihologic si educational Pastila de cap, din dorinta de a impartasi cunostintele dobandite si de a sustine cat mai mult persoanele care trec prin momente dificile.

In ultimii 15 ani mi-am dedicat interesul filosofiei, literaturii si psihologiei.

Ca studii de specializare am absolvit:

  • Filosofie-Universitatea de Stat din Pitesti
  • Masterat de Consiliere Psihologica si Educationala- Universitatea Transilvania
  • Scoala de Formare in Psihoterapie integrativa ARPI
  • Studii de specializare in CBT- Terapie cognitiv comportamentala

Pe langa dezvoltarea aptitudinilor de autoanaliza si analiza personala, am reusit sa imi canalizez energia si interesul inspre psihanaliza, tehnici de mindfulness si studii de neurostiinta, lucrul cu trauma, psihoeducatie si tehnici de vindecare emotionala.

In prezent, lucrez la proiectul Pastila de cap, fiind o miscare de educatie activa in ceea ce priveste anxietatea, depresia si vindecarea ranilor emotionale.

Am publicat un volum de poezii si poeme, Increngaturi, si lucrez la a doua carte de Mindful Parenting, o carte dedicata parintilor constienti si copiilor fericiti.

Drumul autocunoasterii este un drum pe care toti il parcurgem si cred ca este cea mai trainica relatie in care chiar merita sa investim.

Daca vrei sa vorbim, nu ezita sa-mi scrii si sa gasim impreuna un plan optim pentru nevoile tale!